Thursday, May 21, 2009

XDER APE PUN SBENANYA

Tadi aku g CP..pastu aku g kasut you abg aku beli sliper..pastu g kedai mkn kat tepi Casa Limbong..abg aku makan, aku ngn mak aku tapau..pastu balik umh..mak aku sowh buang smpah.. so aku g laa buang sampah..pastu dah malam aku bukak blog..pastu aku piker2 nak gak tulis post baru tp xder idea..last2 aku tulis gni:

Tadi aku g CP..pastu aku g kasut you abg aku beli sliper..pastu g kedai mkn kat tepi Casa Limbong..abg aku makan, aku ngn mak aku tapau..pastu balik umh..mak aku sowh buang smpah.. so aku g laa buang sampah..pastu dah malam aku bukak blog..pastu aku piker2 nak gak tulis post baru tp xder idea..


Haha..x psal2 aku tulis balik exactly mnda same..siyes xder idea weyh..





2 jerr.SALAM.

6 comments:

nadd said...

semangat daku membaca..!
aduhh..

Mike_Delta_Hotel_33 said...

hek3..saudari nadd, anda tertipu!!!

~the love of me~ said...

hahahah HAMPEH!! aku pown semangat semacam jer bace xP... heheh btw aku paham perasaan kau bila xda idea nak tulis!!! hahahhaha tp x pernah aku terpikir nak buat macam neyh!! hahahahh xpe2 lepas neyh :P

deedee said...

astaghfirullahalazim!!

hakima said...

bwat pnat je...
bgus jgak idea ni..
bleh isi mase smbil kne kn org..

Mike_Delta_Hotel_33 said...

hak3!!! inilah yg terjadi kalo anda ada blog tapi xder idea..hahahahaha