Wednesday, May 13, 2009

Test JPJ

Aku terkilan laa sket sbb aku org pertama yg buat bukit ngn parking..Tp aku jugak terpaksa menjadi antara org yg last2 test jalan raya..patutnya giliran aku bleh wt test jalan raya dlm pkul 11 lebih gitu r..bile dah smpai giliran aku n aku bagi kertas merah kat pegawai JPJ tu, die suruh aku masuk tunggu kat dalam balik..pastu aku nmpak ade pmpuan yg naik kete yg spatutnya aku test tu..mmg nak marah giler r time tu..nasib baek aku cool jer..kene goda ke ape JPJ niy?? haha.. nasib baik Kak Fira a.k.a. kerani yg jage budak2 test tu sedapkan hati aku..katanya, JPJ ni sgaje bagi budak2 pmpuan dlu test n bdk2 laki akhir2 sket sbb bila dah ptg sket, die akan sruh bdk2 laki bawak laju2 utk cpt habiskan kerja die..nak sruh bdk2 pmpuan bwk laju JPJ tu x yakin katenya.. hahaha..kaum hawa, lemah sgtkah kamu?? hmm..ape laa JPJ tu..bdk pmpuan pun bleh bwk laju ape..ikut giliran laa..mak aku pun bwk purata 300 km/h tw kalo balik kampung..hek3.. Ape2 pun, nasib baik JPJ tu igt muka aku n die tw aku marah..pukul 2 lebih baru aku dpt test bos!! sape x mrh kan?? so, aku lulus dgn cemerlang laa pastu..keh3.. penantian yg berbaloi..










2 jerr.SALAM.

8 comments:

ckHakeem said...

k fira 2 ak pnh jmpe...

deedee said...

aku dpt 20/20 utk ketas merah. hebat kannnnnnnnnnnnnn. mesti dz jelesssssss ni. hehehehe :D :D

~the love of me~ said...

wey!! so before diz ko bawak kete g KT, Kuantan per sumer 2 xda lesen rr?? PerghHH!!!

eQa.lala said...

wawawa...
congrate..
aku dlu dpt turn first..
xyah tggu lmelme..
hehe..
bru je pah siap wak bkt prking n sgale bgai tuh..
then trs kne pggil wak test kt jln rye..

sha filan said...

congrate2...
haha pasnih bleh ar bwk volvo 'kami' tuh meh dgn...
xyah la kne tgl bas sbb bgn tdo lewat
hahahahaha

Mike_Delta_Hotel_33 said...

~ck

aku tw..gambor2 staf kat depan tu pun mu yg buat kan??


~dd

hek3..x jeles laa dd..nak tw ape encik JPJ tu kate bile die nak tande? "nok bg slh mnda ek?? erm, ambik r mu saloh se..xleh bg 20/20, x logik".. hek3..


~hadi

yeap2..xder lesen laa tu..hek3..xpe dekat2 jerr..


~eqa


thanx..



~kak shaa


kalo mari dgun sorg2 x best..sdap naik bas lg..haha..biar kne tinggal sokmo pun..

akumfp said...

aku dok lepas moto..

wahahaha...

klako rase...

deedee said...

oooo. dy ckp x logik ek. kah3!! ok2, xpe2.