Wednesday, June 1, 2011

Ribuan terima kasih.

Yg sebenarnya, aku xleh tido. Terminum kopi byk sgt konon nak study laa. Alih2 study bosan pulak. last2 aku post ni. Kat sini aku nak ucapkan terima kasih pada Cik Husna sebab banyak menyedarkan aku tentang kepentingan berbuat baik sesama manusia. Ape cerita di sebalik tu, malas laa nak tulis kat sini tapi post ni khas untuk beliau. Sekarang aku rasa bersyukur sangat2 sbb diberi kesempatan oleh-Nya utk berkenalan dgn Cik Husna. Perkenalan atas sebab2 yg x disangka2, akhirnya membuahkan satu persahabatan yg ikhlas dari hati. Same2 laa kite n para pembaca sekalian berpesan2 dalam kebenaran dan kesabaran. Nasihat-menasihati tu perkara yg baik. Kalau org xnak ikut, xpe, mungkin satu hari nnti akan terbuka pintu hati dgn sendirinya. Pesanan utk pembaca2 aku sekalian. haha, start dah melalut.




2 jerr. SALAM.

5 comments:

nurul husna said...

xleh tido sebab kopi ke sebab pe... hahaha :) terharu ni :)
xleh kate ape2 ^_^ SMILE 4 u.

Mike_Delta_Hotel_33 said...

love's like a cup of coffee kan. so kopi ngn luv lebih kurang laa. haha ^^

nurul husna said...

>,<

Mike_Delta_Hotel_33 said...

>,<

Red said...

mana cik husna nya.?? nak kenal boleh.? haha

Kawan Dalam Musibah. Kita Buat Apa?
(jangan baca kalau korang tak nak tahu kenapa aku cakap korang punca kawan korang menderita lebih)