Friday, August 28, 2009

Satu Lagi

Satu lagi post utk kali ni.. Hanya beberapa minit lepas aku tulis post sbelum ni, barulah aku sedar bahawa ke'kosong'an hidup aku di MIAT ni bukanlah ke'kosong'an yg nyata.. Piker punya piker, rupa2nya aku rindu kawan2 sekolah dulu.. Sungguh, zaman sekolah aku sgt2 berwarna-warni.. Sehingga frekuensi warna2 tersebut x visible oleh pndangan manusia biasa.. Hanya mereka yg melihat dengan mata hati boleh memahami perasaan rindu aku terhadap warna2 tersebut.. Dan mereka yg aku sebutkan sbg yg memiliki mata hati itulah kawan2ku di SMSD dahulu.. Aku sgt2 rindu akan mereka.. Andai merindui mereka itu adalah satu jenayah, maka aku rela mengaku dan dijatuhkan hukuman.. Andai mengingati mereka itu satu penghinaan, aku rela hidup dlm kehinaan walau untuk sepanjang hayatku.. Kerana merekalah yg telah mengajarku erti persahabatan.. Rindu kamu wahai SMSD 0408..

7 comments:

~the love of me~ said...

hahahahh 1 thing bout MIAT ialah ketandusan jantina perempuan... heheh dats a sacrifice u have to do arrr.. perghh aku rindu gak kat ko dowh lame tak update blog... heheheh... kat MIAT style per maen basket kat HANGAR .. mcm dalam XBOX gitu .. street basketball xP!! hahaha silap2 nanti MIAT jadi venue dalam salah satu game basket street xP!!!

adiey said...

wat rilek bro.,
igt agn2 mg,igt cite2 mg,igt impian mg,igt aku,igt ALLAH
insyaALLAH bereh ah idup mg c2.,
aq d0akn kjyaan smsd0408,.,.

UTP tertekan!!! said...

kat sini, warna biru bnyk...hahaahah

dzakwan said...

~love

aku rindu gak ko bro..haha..MIAT mmg tandus pompuan dowh..tnsion aku!! hahahaha..nasib baik basket bleh main..hangar pun hangar r...hahahaha


~adiey

thanx bro..aku doa mu gop..

yad_element said...

miat tu apew??

mike delta said...

malaysian institute of aviation technology..

Anonymous said...

Ye..bayak-banyak sekolah asrama penuh yg dah tr g, the best n always stay in my heart is SMSD..there is something about d school..hmmmm memang BEST!!

TRCTNV