Thursday, May 14, 2009

RINDU

Budak comel ni skrg tgah study kat kolej matrik..same ngn kolej matrik yg aku dpt..tp aku x g sane sbb aku ade cita2 sndiri..x salah kan?? Lagipun aku x minat nak kejar ijazah sgt n cita2 aku pun x tinggi mane..aku nak aku keje nanti minimum gaji aku RM 12k jer sebulan..x tinggi laa tu kan?? haha.. Anyway, aku rindu sgt same die..makan x basah, tido x kenyang, mandi x lena..normal laa tu.. mane ade org lena kalo mandi..hak3..


Rindu mcm mane xyah nak citer laa..meroyan aku tiap2 hari..huhu..








2 jerr.SALAM.

edit: ni post lame. skrg ni awek ni dah xde. haha. aku xnak delete post ni sbb biar laa mnda ni jadi kenangan manis buat aku. yela, mmg la break tu pahit tapi at least dia dah warna kan idup aku n bagi kenangan yg xkan aku lupa smpai2 bile2. hehe. utk orang yg berkaitan dlm post ni, semoga awak berjaya dlam apa jua yg awak lakukan. haha. thanks for the memories alrite! =)

18 comments:

deedee said...

romantik gilerrrr

I n n z said...

weeewiiittt ~~
nk rindu dy gak leyh x ?
ngee ;D

hakima said...

wah...
terharu...

Mike_Delta_Hotel_33 said...

~deedee

bese r..kembar pakwe ko kan aku niy? hak3..


~inzz

boleh2..rindu kat sy gak pastu..keh3..


~azleen

bkpe mu terharu?? trigt kat pakwe mu eh?? si mfp tu?? hehehehe..

Gbom said...

wei awek mu....awek aku jua....kene kating ar.....hahaha

ilia eleena said...

rndu makwe awk jgak! hehehe :)

annafadzlynn said...

alahai.comel sgt awek die yek. ;)

hakima said...

to dz..

x kait pun...
dgn die kay..
full stop...

deedee said...

tu la psl. jeles aku tau tak. kah3!!!!

Mike_Delta_Hotel_33 said...

~gbom

kating?? mane blehh..haha..yna mu ader kan??? hek3..


~ilia

tw laa mmber..haha..


~anna

comel di mata x penting..yg penting comel di hati..huk3..


~azleen

hak3..sori2..ala, gurauan jer semata..jgn mrh2..haha..


~dd

xyah jeles laa..a***l mu pun mcm aku gak..sweet guy..hak3!! prasan gak aku niy..

eQa.lala said...

cuncun..
ssuai ngan dzack..:D

Mike_Delta_Hotel_33 said...

~eqa

hak3..sesuai ker?? *malu*

ROZZA FELLYNA said...

waaahhhh,chantek mkwe u...=),,,

eQa.lala said...

haha..dzack wak malu..
wuawuawua..
lwk tul..
ssuai sgt la..
t kawen jmpet tuh..
jgn lupe plak..
haha..:D

Mike_Delta_Hotel_33 said...

~rozza

jgn puji lg..not my wife yet..huk3..



~eqa

malu lerr..eyt, insya-Allah jemput punye..kalo kawen laa..jodoh pertemuan di tangan Allah kan..skrg ni cuma bleh usaha ke arah itu jer..so, skrg, tlg doa2kan laa utk kitorg eh..hek3!! *gatal*

eQa.lala said...

isyhh..gatal ek..
suoh ar buah aty garukan..
eyhhh,,xleyxley..
xkawen ag..
bukan muhrim..
haha..

insyaallah sntiase doakn yg trbaek tuk kwnkwn..:D

Mike_Delta_Hotel_33 said...

~eqa


trimas. sekecil mane pun kebaikan dibuat, tetap akan dihitung jua. apatah lagi doa kwn2..

ROZZA FELLYNA said...

lol..xsalah kn kalu puji,mkwe ko gak kn...huhuh..klu btol2 jd wife ko...lg bnyk la aku kna puji ni..huhu..